^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Новини

 

 


 

1.04.2017г. Трудни, но успешни снимки за един прекрасен клип за евровизия - Beautiful mess.  С участието на черният красив фрезийски жребец Маркас, дългогодишната ми звезда мишеловът на Харис Хари и черната ми звездна врана Гаргамел!!!! Благодаря на собствениците за прекрасните им и обучени любимци!


 Пожелавам на всички приятели, партньори и собственици на животни-актьори светли Коледни празници и щастливо посрещане на Новата Година !! Нека 2017 година ни донесе здраве, благополучие, успехи и радостта на този празник да ни съпътства през цялата година !


26.06.2015 г. Много рядко животните актьори изместват хората, но в тази реклама на Райфайзен голден ретрийвърката Голди изпълни главната роля перфектно заедно със своята дубльорка Кера, като си партнираха с котката Деа. Голди е истинска професионалистка, защото е водач на незрящи хора, а и има вече участие  в реклама на кренвиршите КЕН.


22.04.2015 г. В най-новият клип на Hardwell участва сибирското хъски Атила. Той се справи блестящо с поверената му роля с помощта на моя асистент Александър Янков. Целият клип е заснет на Бузлуджа в доста екстремни условия!


21.04.2015 г.  Кучето Лори и неговата малка собственичка 12 годишната Ивет се справиха отлично като се има предвид, че са за първи път на снимачната площадка за тази реклама на ДЗИ. Лори вече е истинска звезда и се представи великолепно, въпреки водата в която трябваше да се снима.


20.04.2015 г.  Реклама на соковете Queens с участието на Ивет Лалова и кучето Терез, които си допаднаха взаимно на снимачната площадка ! Да не забравяме и враната Гаргамел, която също участва в този клип.


 18.02.2015 г.

Най - новия клип на Ани Хоанг от 2015 г. с участието на враната Гаргамел ! Ей, да знаете, че враните са много добри и умни артисти.


Коледна реклама на Националната лотария с участието на бобтейла Неро


В реклама на Piraeus bank, виждате истинска крава в офис на лъскава сграда качена с асансьор на 6-ят етаж! Признавам, че може би за целта най-трудно беше качването на кравата в асансьора !!!!


Най-новият клип на Ани Хоанг и Азис с участието на змия


 Daft Life Dance  17.12.2014 Hacienda Club - Sofia


 

 

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .