^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Медия

Новото детско предаване на БНТ гостува на сем. Лазарови на 3.01. 2015 година, за да чуят интересни истории за тяхните холивудски звезди.

БНТ "Милион и две усмивки"


 Биологът осигурява летящи, пълзящи, подскачащи, плуващи и ходещи същества за български и чуждестранни филми.

в-к 24 Часа


  Стоян Лазаров от "Къртицата" вкарал пеперудите в парламента

Стоян Лазаров, който се грижи за животните в "Къртицата", е мъжът, който вкара днес  пеперуди в парламента. Това съобщиха водещите на "Шоуто на Иван и Андрей", които поканиха Стоян да покаже лицето си пред публиката.

в-к 24 Часа


За проф. Стоян Лазаров в дивия свят няма тайни !

www.nostop.bg/news


 Стоян Лазаров осигури мопс за клип на Мария Илиева

Симпатичният мопс с еленови рога от най-новия клип на поп-певицата Мария Илиева е осигурен и дресиран лично от зоолога д-р Стоян Лазаров, научи ПИА. Освен симпатичното кутре, Лазаров е дресирал и кокошка, която участва в рекламата на хотел.

pia-news.com


 Стоян Лазаров кръщава паяци с имена на български владетели

Любовта му към животните е огромна и за него не е странно да превърне дома си в зоологическа градина, децата му да се къпят с крокодили, а жена му да открие гарга във фризера и да запази спокойствие.

www.hiclub.bg


 Участие в 27 научно изследователски експедиции изследващи фауната на паяците в България, Македония, Хърватска, Черна гора, Гърция, Турция, Грузия.

Национален природонаучен музей


Стоян Лазаров осигурява всякакви животни за големи и малки продукции, които се снимат у нас. Започва с навлизането на "Ню имидж у нас" и грабва вниманието на Варот и колегите му с умението си да намери неоткриваеми по това време екземпляри като тарантули или комари през зимата.

 в-к Стандарт


На "ти" с всичко диво

Доктор Стоян Лазаров e 40-годишен, научен сътрудник първа степен в Института по зоология към БАН, арахнолог.

в-к Дневник


Кой отглежда животните в "КЪРТИЦАТА"


Опитвам се да предпазя не само хората от животните, но и животните от хората, сподели Стоян Лазаров, от Природо-научния музей в София.


КЪРТИЦАТА


Как се дресират животните-актьори в киното?

“Има ли нещо по-страшно от паяците? Да – невежеството” – Така смята Стоян Лазаров, биологът-дресьор, който в това издание на “Отблизо” с Мария напълни студиото с паяци, змии, съскащи хлебарки, куче с гените на вълк и два сокола.

БНТ


Животни актьори

Зоологът д-р Стоян Лазаров има необичайно хоби - „реквизит животни". Запознай се с още няколко негови питомци, участвали във филми, снимани в България.

Nationalgeographic


 Половин тон сурова карантия в кола прекара през София панагюрецът д-р Стоян Лазаров.

Известният укротител на животни окървави своя "Фолксваген Шаран" в името на "Къртицата".

NOSTOP.BG

Потомците на Арахна в България

– Има ли нещо по-страшно от паяците? – Да, невежеството!

Когато се разхождате сред невероятната българска природа, взирали ли сте се между тревите и листата и забелязвали ли сте едни неуморни осмокраки плетачи на паяжина – паяците?

www.geo-bg.bg


  Доц. Стоян Лазаров дари скулптура на паяк на експозицията “Небесните пасища”

http://pia-news.com/


ЧУДНИЯТ СВЯТ НА ПАЯЦИТЕ

От 10-ти до 17-ти януари можете да надникнете в него – показал го е д-р Стоян Лазаров във фоайето на Националния природонаучен музей при Българската академия на науките. Изложбата се нарича "Музей на паяка".
“Това е една моя много стара идея, уточнява д-р Лазаров. Над 15 години работя над тази голяма група животни – паяците.

http://zonazdrave.com/


 


 

 

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .