^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Много участия с различни видове животни във фотосесии, модни ревюта и събития:

 

31.01.2015 г.

На нашият великолепен вълк Терес не му стига филмовата кариера, ами се изявава не за първи път и като манекен. Ето една от последните му изяви за календар изработен от фотостудио Wings, с автор на снимките Силвия Братанова. Участието му е част от класическата "фотоприказка" за "Вълкът и червената шапцица". 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


24.01.2015 г.

Изгрява звездата на късокосместата фокстериерка Ая. След една второстепенна роля в реклама, Ая беше избрана за фотомодел.


23.01.2015 г.

Брадатата агама е рекламно лице на издателство Фют и често ходи на презентации в училища, за да представи  илюстрираната им енциклопедия  за животните.

 

 

 

 

 

 


Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .