^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Зайци, таралежи и други

 

В киното не са малко миловидните сцени! На помощ тогава идват и миловидните животни. Зайчетата и таралежите са емблеми за животинки, на които хората се радват и действащ успокояващо на зрителя. Кафявият питомен заек идеално имитира дивия и особено заекът подземник, но според сцената могат да бъдат предложени всякакви разцветки, големини и породи.

Като домашни любимци разполагам и с два таралежа. Единият е дива форма и цвят, а неговата дама и красив арлекин (вид шарена украска)! Така, че ако някой иска да види в своя филм или реклама таралеж с ябълка или гъбка на гърба нака се обади:)))!

 

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .