^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Жаби

Жабите, като актьори също не са за подценяване и никак не са малко филмите, в които съм ги използвал. Те всяваха смут в тв.реалитито Къртицата и позират във филми, като:

    Ao, le dernier Neandertal
    Фамилията и др.

 

 

 

 

 

 

 

Преди време си спомням снимките в България на един филм, който беше пародия на Хари Потър и др. приказки, там жабите бяха модели за обучение в часовете по биология.Но да видиш жаба в природата е доста по-хубаво, е поне за мен !

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .