^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Игуани, агами и варани

Ако някой иска да заснеме ефектен гущер в дадена сцена, то едва ли има по-подходящ актьор от игуаната. Впечатляващо е участието на използваната от мен игуана в рекламата на Vivacom, където яде пица. Други участия на игуани моце да видите във филма Automata и музикалния клип на Магда "Жълта клюка".

Домашния ни любимец -  агамата Гоби е рекламно лице на идателска къща "Фют", участвала в рекламни изложения и е гост в много телевизионни предавания. В музикалния клип на Галена "Пак ли" си партнира с паяци, скорпиони, змии и вълка Терес.

Тук искам да ви представя и нашия бъдещ актьор- бебето нилски варан, живеещ в нашия дом, с име Фараон.

Ако искате тези животни за вашите продукции трядбва ни само топло помещение в, което актьора да си почива между сцените и малко вегетарианска храна.

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .