^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Крокодили

Не смятайте, че да се снима крокодил е, като в анимационното филмче за крокодила Гена! Тези велики хищници са добри актьори, ако имаш подход към тях и успееш да предпазиш екипа от острите им зъби!!!

 

 

 

 

В клипа на Галена "100 пъти" трябваше да се превъплати крокодил в ролята на разярено куче! Мисля, че се справихме повече от добре!  

На участниците от Къртицата Разтърсване (във финалната мисия) им се наложи да се изкъпят в 14 тонен аквариум пълен с какви ли животни - риби, раци, нутри,..........и рабира се и с крокодил! Незнам как са се чувствали, но стан много зрелищно за тв. зрители. Крокодила пристигна специално от Варна в София и , както при истинските звезди той разполагаше с топло помещение за почивка и лакомства.

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .