^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Костенурки

 Тромави бавни и непохватни, костенурките едва ли някой би ги предпочел, като актьори. Небързайте обаче с заключенията си, а просто виьде рекламата на ДСК с участието на каймановата костенурка Злобил. Това е едно от нещата с които най-много се гордея, защото съвместната ни работа с режисьора Магаърдич Халваджиян доведе до едно впечатляващо участие на костенурката в ролята на вестникара Вихър. Хората от екипа бяха предупредени да не си подават пръстите към четириногия актьор понеже той хапе всичко, което му се изпречи  пред очите му. 

Знаете ли колко актьори и фотомодели искат да се виждат на билбордове из цяла България? А Злобил седеше, като рекламно "лице" на ДСК с години.

Злобил е жив и здрав  и ако някой иска да учства в неговата продукция нека да го извика на кастинг. Разполагаме и с костенурката (трионикс) Малум, което на латински означава зла. Тя също вече има опит в киното от филма "Lake placid 5".

 

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .