^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Кучета

Известна е сентенцията "Кучето е най-добрия приятел на човека". Защо да не е и верен факта, че "кучето е най-добрия актьор след човека?" Участвал съм в  ситуация, когато дори е по-добър и затова ще ви разкажа следната случка:

 

 

 

 

 

Преди време се хванахме на бас с режисьора Виктор Божинов, че малиноата Парма (куче с манекенски размери) ще си изпълни ролята за 20-30мин. и приключваме. Снимките бяха нощни, а времето много студено! Парма трябваше да стои на средата на едно шосе със захапана бутафорна човешка ръка. Срещу нея се приближаваше с 40км/ч автомобил и когато наближи на 4-5 метра, кучето трябваше да избяга с ръката! Нямаше и 15 минути и сцената бе заснета оюе от първия дубъл. тогава думите Божинов бяха: "Да дойдат актьорите и да гледат как се играе роля...!" 

 

 Добре  би било, когато се снима с кучета, те предварително да са научили своите роли! За тази цел е на рапложение Венци Дачевски - треньора за кучета с когото сме работили заедно за много продукции.

Напрекъснато нараства броя на "героите", които са на разположение за вас. Снимал съм с различни породи кучета, но и тук имаме вече изявени актьори-звезди със завидни участия.

 

Това са

  • Чехословашкият вълк- Терес 
  • Малиноите: Шампион и Барса
  • Мини шпиц померана Топи
  • красивицата Лили
  • Мопса Лорди участвал в рекламата на Мтел
  • Мопса Джицу от филма Triassic Attack и много др.

 

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .