^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Вълци, кучета и котки

 

Ако искате да се осигурят кучета и котки, то България има богат избор на породи. Някои кучета са направо професори и играят ролите си безупречно! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Е, котките са мaлко по своенравни, но с повече търпение и при по-малко хора на терeн нещата се случват!

 

 

 

 

Удовлствие за мен ще бъде, ако ви трябват истински вълци ще повикам Золтан Хоркаи от Унгария и да снимаме неговите вълци-актьори ! Ако искате обаче да заснемем в ролята на вълка с вълкоподобно куче (чешки woolfdog) нашата звезда Терес e на разположение !

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .