^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Домашни птици, лебеди и пеликани

 Откровенно ви казвам, че ако снимате с лебеди  или пеликани не трябва да се пазите от силните им клюнове, а от силните им и мощни криле с които удрат подобно на каратисти. След снимките ми за календар на фотокъща Wings имах доста синии по тялото си.

Много хора подценяват домашните птици (кокошки, патици, гълъби и гъски), но само при гледането на филма "Мисия Лондон", може би бързо ще си променят мнението. Домашните птици са идеална масовка присъздаваща селски колорит във филмите. На гълъбите им прилягат и главни роли и филмите с тяхно участие са десетки.

 

 

 

 

 

 

 

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .