^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Пиявици и медузи

 Безгръбначни и безмозъчни, но създаващи усещане за неприязън и страх 5000 кръвосмучещи пиявици участваха в "Къртицата разтърсване". Самото намиране на такъв голям брой от тези животни е достатъчно предизвикателство. Участниците от Къртицата имаха  "удоволствието" да се изкъпят във ваната  с тези хиляди  смучещи и прилепващи се червеи.

 

 

 

 

Едно от малкото животни заради което си заложих целия авторитет, като animal handler трупан през годините, колкото и да е странно е медузата. Само аз и Александър Пейчев от снимачния екип вярвахме, че ще се справим с трудната задача да докараме и задържим живи около 50 медузи от вида Rhizostoma pulmo от нашето Черноморие. Неоценима помощ ми оказа Николай от Несебър и специалиста по екзотични соленоводни и сладководни риби Марио Неделчев. Дали сме се справили със сложната задача сами може да прецените, като видите рекламата за кафе Lavazza.

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .