^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Паяци и скорпиони

      Като арахнолог искам да ви разкажа една легенда, която древните гръцки жреци и мъдреци разказвали: Една девойка Арахна, изкусна тъкачка, решила да предизвика богинята Атина Палада. На изтъканото от нея покривало Арахна изобразила сцени от живота на боговете, в които те се показвали със слабостите и страстите, присъщи и на хората. В гнева си богинята я превърнала в дребно и вечно тъкащо същество, но нейните потомци – паяците, завладели целия свят. Ето защо науката за изследването на тази голяма група животни е наречена арахнология, а самите паяци аранеи.

 Първия филм, в който ме викнаха да участвам през 2000 година е именно с паяци "Spiders II: Breeding Groud". Няма да забравя как тогава в кабинета ми в Института по зоология влезе Ники Рафаилов и Уили Бота и ме попитаха отчаяни след, като съм арахнолог мога ли да им намеря тарантули за филма, тъй като Уили от ЮАР беше убеден, че няма как да се намерят в България. Аз обаче ги изненадох с отговора ми, че тарантули ще имат и то не една, ами колкото са им необходими. Снимките станаха перфектни и вече години наред работим заедно.

   Паяците и скорпионите се оказаха впечатляващи актьори и трайно участват в филмовата индустрията. Сниманаи са още в :

  • "War.Inc" (снимката по-горе с чаровната Хилъри Дъф)
  • "Riders"
  • "Фамилията"
  • Spiders 3D
  • "Killer rats" и др.  

Без участието на паяци и скорпиони няма как да станат и предавания, като Къртицата и множеството ревюта и частни партита, като напр. последното на БТВ. Там танца на "Светещите скорпиони" се оказа (поне за България) мой патент и ефекта им кара хората да се впечатляват от неоновото светещите осмокраки и жилещи позьори!

Снимането на паяци и скорпиони също крие своите тайни  и ако искате вашите филми , реклами  и клипове да станат ефектни само пожелaйте учaстието на косматите, осмокраки актьори!

 

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .