^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Пеперуди и калинки

Често хора ме спират по улицата и дори в планината с думите: "Вие ли пуснахте пеперудите в парламента?" Да, аз бях и това бе една брилятно изпълнена мисия от целия екип, който бе просветен в тайната задача замислена от Къртицата Разтърсване.Неоценима бе помоща на Емилия от Варна, която излюпи красивите тропически създания, а те чрез мен разкрасиха и раздвижиха "духовете" в иначе скучния и безидеен български парламент!

 Красивите актриси - пеперудите в последствие участваха в няколко крайморски рекламни партита "поканени" от Индира Касимова.

Осигуряването на пеперуди, за дадена сцена не е лесна работа и изисквадоста познания за биологията на тези животни. За филма "Виктория" на реж. Мая Виткова съм доставял чували с какавиди на копринени пеперуди за нуждите на реквизита, както и препарирани пеперуди.

Трудно е и когато посред зима ти поискат калинки за реклама на салити Кенар. За мое щастие , като зоолог аз знам къде зимуват калинките :)))

 

 

 

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .