^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Мухи и ларви


 Много често ми се е налагало да осигурявам различни видове блюда от ларви на бръмбари и мухи за храна на от големи филмови звезди. Колин Фарел (в The way back) и Антонио Бандерас (в Automata) с опитвали от "моите специалитети". А какво да кажа за учстниците в "Къртицата"  :))

За по-капризните актьори предлагам захарни копия на хлебарки, ларви и др. насекоми, специално финно изработени от приятелката ни Петя! 

 

Когато трябва да се заснеме ужасяваща сцена на разлегащ се тръп (разбира се бутафорен) или да с епресъздаде мръсотия гарнирането с ларви и хлебарки е задължително!!! 

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .