^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Комари и мравки

Незнайно защо винаги, когато се снимат мравки и комари, това се случва когато навън има едим метър сняг. Никога няма да забравя как режисьора Тибор Такач ме извика през декември месец и ми заяви, че са му необходими по 2000 комара на снимачен ден за филма "Mosquitoman". Разбира се не го разочаровах и комарите бяха налице. А вие знаете ли къде има комари посред зима?

 Друг такъв дребен актьор е мравката, но това не им пречи да изпълняват главни роли, както във филма "По обед" или да са на снимачната площадка с чаровния Антинио Бандерас.

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .