^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Кози, овце и прасета

Когато избирах козичка за филма “Black Forest”, Мая веднага ми грабна вниманието, защото в нея улових специално излъчване. Животното го оставих за 10 дни при баща ми Петко Лазаров в Панагюрище, за да го дресира. Обучението премина с вкусни лукчета и захарчета, на които Мая не можеше да устои. По сценария на филма козичката Мая е първото живо същество, на което се натъкват в дълбоката гора изгубените герои. Козите са доста интелигентни животни, не по-малко умни от кучетата и затова нямах притеснения, че Мая ще е добър партньор на големия актьор Бен Крос.

 

 Кози още са участвали в "Plebs", ''Херкулес", "300", "Завръщане в Шираз", "Riders", "Нашите градове", "Limo" много други филми, но незабравимо беше участието на козелът Данчо от с. Сейдол. С дълга бяла козина, огромни рога и благ харектер, но не и когато наближи брачният му период. Тогава Данчо става доста нервен в компанията на женски кози и агресивен към всеки предполагаем съперник, а към това прибавяме и не много приятна миризма, от която странят всички :))). Дали обаче само това е причината или ги е страх от рогата?!

 

 

 

 

 

 

 

Обикновенно в повечето филми козите си партнират с овце и прасета.

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .