^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Вълци, елени, диви свине, кучета, пеперуди, змии, плъхове, паяци и всякакви други животни актьори за вашите филми, реклами, музикални клипове, фотосесии, ТВ шоу програми и предавания. Тук можете да намерите цялата информация за работа ми, като Аnimal handler , както и информация за моите партньори и асистенти. За това как, с кого, кога и с какви видове животни работим във филмовата и телевизионна индустрия. Ако имате някакви въпроси относно нашите животни или продукции или търсите животни за вашия филм, телевизия ,реклама или клип можете да се свържете директно с мен на имейл адреса или телефоните, посочени в "Контакти".


Trained Animals for Film, Television, Advertising and Events
Добре дошли в Центъра за животни на доц.Стоян Лазаров !
Gsm: +359888359620 / +359884059778 email: st.lazarov68@gmail.com

Portfolio....

Stoyan Lazarov

Animal trainer and handler for Movies, TV productions and Advertising !

Нашите животни

Нашите животни - актьори могат да вземат участие във всички етапи на производство на филми, реклами и други продукции от планирането, обучението и транспорта до реализацията в съответствие с нуждите и очакванията на клиента.
Ние ще се радваме нашите животни да бъдат на вашите услуги за вашата продукция която може да бъде игрален филм, тв продукция, търговска реклама или фотосесия.

Работа с диви животни

Основната разлика е, че дивите животни не зависят от човешка помощ и това е техният инстинкт, който е основният мотив зад поведение. Вследствие на традиционните методи на координация са безполезни, когато се работи с тях и трябва да се търсят други начини Това се случва в повечето от случаите когато мястото на снимачната площадка или на сцената не съответства на естественото поведение и околната среда на животното. Въпреки тези условия задачите трябва да бъдат изпълнени така, че животното не се уврежда по никакъв начин (нито физически, не психически). Освен това трябва да се постави акцент върху запазване на хармоничната връзка между животното и неговия треньор.

Работа с домашни животни

Copyrigcht © 2014-2015 / All Rights Reserved / www.stoyanlazarov.com / Soyan Lazarov .